Morgentrafik med masser af stenslag

Sten på Køge Bugt Motorvejen gav trafikale problemer for pendlere her til morgen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere bilister blev i morges ramt af stenslag på Køge Bugt Motorvejen, hvor en vognmand havde tabt sten udover en strækning på 200 meter. Stenene gav store trafikale problemer, skriver DAGBLADET Køge.

Der var grund til at tjekke bilens glasforsikring en ekstra gang, inden man i morges begav sig ud på Køge Bugt Motorvejen i retning mod København.

Mellem afkørsel 32 Køge og 31 Solrød Syd flød det med små sten i alle tre vejbaner på en strækning over 200 meter, og det gav stribevis af stenslag på bilerne og lange bilkøer syd på.

Vagtchef Morten Vedersø fra vejdirektoratets Trafikinformation fortæller, at det var en uheldig vognmand, der tabte stenene i morges, og vognmanden ringede selv til Vejdirektoratet, da uheldet var sket.

Derefter vurderede Vejdirektoratet, at det ville skabe for store gener at rydde op i myldretiden.

- Det ville kræve, at vi spærrede alle spor, og så ville vi trække alt for lange køer i morgentrafikken, siger Morten Vedersø, der allerede her til morgen hørte fra de første bilister, der havde fået stenslag i bilen.

- Hvis man får et stenslag, så skal man rette henvendelse sit eget forsikringsselskab, og det er også muligt at komme i kontakt til vognmanden. Det kan ske gennem os, siger Morten Vedersø med henvisning til Vejdirektoratets Trafikinformation, der har telefonnummer 80202060.

I løbet af formiddagen rekvirerede Vejdirektoratet en fejemaskine og derefter blev stenene fjernet fra Køge Bugt Motorvejen.