¨

Mishandlet mand indleveret på sygehus

Foto: TV ØST

En voldsomt forslået mand er blevet indleveret på Køge Sygehus af en ukendt mand. Offeret havde så voldsomme skader, at volden grænser sig til mishandling.

Politiet vil gerne i kontakt med den mand, der i sidste uge bragte en voldsomt forslået mand til Køge Sygehus. Torsdag den 20. november 2014 klokken 21.36 blev en 23-årig mand i en kørestol kørt ind i receptionen på skadestuen på Køge Sygehus af en pt. ukendt mand, som straks forlod stedet igen.

Personalet på sygehuset tog sig straks af manden i kørestolen og kunne konstatere voldsomme skader overalt på kroppen påført ved meget grov vold grænsende til mishandling, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 23-årige mand har ikke ønsket at tale med politiet overhovedet.

Blodigt tøj

Indtil videre har politiet kunnet fastslå, at den 23-årige blev bragt til parkeringspladsen ud for skadestuen ved Køge Sygehus i en ukendt bil omkring klokken 21.30 torsdag aften, hvor bilens chauffør først gik ind i foyeren til sygehusets skadestue og afhentede en af sygehusets kørestole.

Han gik herefter retur til parkeringspladsen, hvorefter han kort tid efter kom tilbage til skadestuen medbringende den 23-årige svært tilskadekomne mand siddende i kørestolen.

Den 23-årige kan siges, at han er afrikansk af udseende. Da han ankom til sygehuset, var han iført en hvid hættetrøje, som var meget blodig, ligesom han havde begge ben viklet ind i håndklæder og plastikposer ligeledes meget blodige. Han er tidligere truffet sammen med personer tilknyttet rocker- og bandemiljøet.

Politiet: En meget grov sag
 

Den ukendte mand, der afleverede den tilskadekomne på skadestuen er ifølge forklaringerne en ikke helt ung mand i ukendt alder. Han var iført mørkt tøj herunder en kasket og talte dansk.

Midt- og Vestsjællands Politi betragter sagen som meget grov og søger vidner, der har kendskab til hændelsesforløbet, eller som har set bil og omhandlede personer ankomme og opholde sig på Køge Sygehus omkring klokken 21.30-21.40 torsdag den 20.11.14.

Herunder søges blandt andet en ukendt borger, der hjalp med at få kørestolen over en kantsten ved fliserne foran sygehuset.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App