Minister meldt til Arbejdstilsynet

Formand for Arbejdsskadeforeningen AVS anmelder beskæftigelsesminister Inger støjberg til Arbejdstilsynet. Hun opfordrer sagsbehandlere på jobcentre til at bryde loven, mener han.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg er blevet meldt til Arbejdstilsynet. Det er formanden for Arbejdsskadeforeningen AVS, Kurt A. Nissen, som har meldt hende, fordi han mener hun bryder loven.

- Som formand for Arbejdsskadeforeningen AVS er jeg overbevist om, at Ministeren opfordrer sagsbehandlerne til lovbrud, og det er ulovligt, skriver han i en mail til TV2 ØST.

Han henviser til et notat fra ministeren, hvori hun den 9. marts i år skriver, at "Jobcentrene skal sikre, at antallet af personer på permanente forsøgelsesordningen (ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension) begrænses mest muligt."

- Ministeren burde arbejde for, at behovet for fleksjob og førtidspension blev mindre, bedre arbejdsmiljø, bedre muligheder for omplaceringer, bedre seniorordninger, således at folk kan holde til arbejdet længere, skriver Kurt A. Nissen.