¨

Mindre kriminalitet i regionen

Foto: TV ØST

Kriminaliteten i regionen er blevet mindre når det gælder vold, røverier og indbrud. Der er til gengæld sket en stigning i antallet af seksuelle overgreb mod børn, skriver P4 Sjælland.

Antallet af anmeldelser om vold, røverier og indbrud er faldet mens der til gengæld er anmeldt flere seksuelle overgreb mod børn. Det er i store træk den nuværende situation i Region Sjællands to politikredse, skriver P4 Sjælland. 

I andet kvartal i 2010 modtog Midt- og Vestsjællands Politi og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi 15.311 anmeldelser om store og små overtrædelser af straffeloven. I forhold til samme periode sidste år er det en nedgang på 6,4 procent. Det er betydeligt under landsgennemsnittet og kun borgerne i Region Nordjylland har oplevet et større fald. Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, i følge P4 Sjælland.

- Vi tror jo på, at en del af forklaringen på det store fald i Kalundborg er den særlige indsats mod indbrud, som vi satte i gang tidligere på året, siger Politiinspektør Henrik Mikkelsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til P4 Sjælland.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App