¨

Michael sad i toget, da køreledning faldt ned: - Der lød et ordentligt brag

- Lige da køreledningen falder ned, lyder der et ordentligt brag, siger Michael Ronni Hansen, der sad i toget.

To tog blev fanget under køreledningen, da ledningen faldt ned ved Ringsted Station i morges. I en af togvognene sad Michael Ronni Hansen.

To passagertog fyldt med passagerer blev onsdag fanget under en nedfalden køreledning ved Ringsted.

I et af togene sad Michael Ronni Hansen, der var på vej til Valby, hvor han skulle mødes med nogle venner.

- Lige da køreledningen falder ned, lyder der et ordentligt brag, og jeg kigger også rundt og tænker ”hvad fanden skete der?” siger han til TV ØST.

- Så tænkte man lige på, hvad der skete for en uge siden, men det kan jo ikke lade sig gøre her midt på landet. Der var ingen tog.

Lammede togdriften på Sydsjælland

Køreledningen faldt ned ved Ringsted Station omkring klokken 08.45. Det oplyser DSB.

- Vi kommer kørende fra Vordingborg og kører derudaf mod København med lidt forsinkelser i forvejen, fordi de har haft sporskifteproblemer. Så da vi kommer i nærheden af Ringsted, lyder der et ordentligt brag, lige da vi er ud for Ringsted Station, siger Michael Ronni Hansen.

Det kunne have været værre, og heldigvis var der ingen personskader eller materielle skader

Michael Ronni Hansen

Så holdt toget helt stille.

- Vi får efterfølgende at vide, at det er en togledning, der er faldet ned. Nogle af passagerne siger, at personalet kommet igennem toget, og at det gav et ordentligt brag ude foran deres vinduer, og lyset blinkede et øjeblik, siger han.

Blev en time forsinket

Efter nedrivningen af ledningen blev alle tog mellem Ringsted og Nykøbing Falster aflyst, og der blev i stedet indsat togbusser. Samtidig blev den øvrige trafik mellem landsdelene forstyrret.

- Alt i alt var vi lidt over en time forsinket, inden vi ramte Høje Taastrup. Det kunne have været værre, og heldigvis var der ingen personskader eller materielle skader, så det må vi jo tage positivt. Det er tekniske fejl, og det er hvad, der sker, siger Michael Ronni Hansen.

Michael Ronni Hansen nåede dog sin aftale i Valby på trods af en times forsinkelse, da han var taget hjemmefra i god tid.

- Man skal altid være forberedt med DSB, siger han.

Og da han skulle hjemad igen, kørte togene som planlagt.

- Jeg har holdt øje med Rejseplanen, og som det så ud, da jeg skulle hjem, så det ud ligesom det gjorde fra starten af, og jeg ankom til tiden, siger Michael Ronni Hansen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App