¨

Michael for dårlig til hjemtransport

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Den 47-årige Michael Christensen, der er indlagt på et hospital i Filippinerne, er formentlig så dårlig, at han skal med et ambulancefly hjem.

Selvom pengene til hjemtransport skulle være i hus – så kommer den 47-årige Michael Christensen efter alt at dømme ikke med et fly tilbage til Danmark i denne uge.

Michael Christiansen har i snart et halvt år været indlagt på et hospital i Filippinerne, og en storstilet indsamling har netop skaffet de mange penge, til at hente danskeren hjem til hospitalsbehandling i Danmark.

Læs også: Besøgsven: Michael græd, da han hørte om redning

Læger fra SOS International har imidlertid tirsdag vurderet, at den 47-årige dansker sandsynligvis er for svag til at komme med den planlagte transport hjem. Det oplyser Janne Tholstrup, der står bag indsamlingen, til TV2 ØST.

Udgift til hjemtransport kan fordobles

Ifølge lægerne er der i stedet brug for et decideret ambulancefly – og så er der tale om en udgift, der er langt større end de indsamlede 205.000 kroner. Udgiften kan blive dobbelt så stor.

Ifølge vidner på stedet, så er Michael Christensen tirsdag aften dansk tid bevidstløs – efter alt at dømme som en følge af dehydrering og infektion.

Du kan læse mere om indsamlingen til hjemtransporten på denne facebookgruppe.

03:24 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App