Mette Poulsen er dybt frustreret

Regionens største badminton-talent Mette Poulsen er bitter. Hun har satset på en karriere i damesingle, men nu mangler hun forbundets opbakning. Her vil cheferne have hende til at satse på en karriere i mix- eller damedouble.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

17-årige Mette Poulsen fra Næstved er i gang med at pudse formen af inden ungdoms-EM den 15. april. Hun brænder for - og træner hovedsageligt - single, men det får hun ikke lov til at spille i den store turnering. Der skal vindes medaljer til Danmark, og Mette Poulsen har sine spidskompetencer i mix- og damedouble, lyder det fra Danmarks Badminton Forbund.

 

- Jeg er selvfølgelig meget frustreret over, de ikke tror på mig i single. Det er frustrerende, og jeg er og pisse bitter, siger en tydeligt skuffet Mette Poulsen.

På længere sigt mener landstrænerne også, at hun bør fravælge singlen. Hun har ikke hurtigheden til at dække banen i single, hvis hun en dag står overfor verdens bedste.

- Det er jo deres mening. Det giver mig bare ekstra motivation til at gå ind og give den en skalle til træning og vise, at de tager fejl, siger Mette Poulsen.

Til gengæld vurderer forbundet, at hun med en stor vilje, skarpe slag og hurtig ketcherføring har gode muligheder for at nå rigtig langt i mix og damedouble.

- Vi regner med, at Mette Poulsen kan være med i den europæiske elite, og hun har bestemt mulighederne for også at kunne true på verdensplan, siger Bo Ømosegaard, der er talentudviklingschef i Danmarks Badminton Forbund.