Maze stopper i Roskilde Bordtennis

Champions League-holdet fra Roskilde Bordtennis må sige farvel til sin største stjerne, Michael Maze fra Faxe. Baggrunden er økonomiske problemer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Roskilde Bordtennis har ikke mulighed for at holde på sin absolut største stjerne, Michael Maze. Klubben, der har deltaget i dette års Champions League, må sige farvel til europamesteren mod begge parters vilje.

- Samtidig må Roskilde Bordtennis konstatere, at timingen for en CL-satsning i Roskilde ikke kunne være mere uheldig i forhold til finanskrisen, som har raset de seneste to år. Krisen har medvirket til, at det har været vanskeligt at tiltrække de nødvendige sponsorer, skriver klubben om baggrunden for bruddet med Maze i en pressemeddelelse .

Danskeren, der er placeret i top-10 på verdensranglisten, har spillet to sæsoner i Roskilde. Han er ikke udelt begejstret for at måtte skifte Roskilde ud med en endnu unavngiven udenlandsk klub.

- Jeg har været rigtig glad for at spille i Roskilde Bordtennis, og det er med blandede følelser, at jeg nu forlader klubben. Champions League-projektet i Roskilde stopper pt. for mit vedkommende, og i den forbindelse vil jeg gerne sige tusind tak til alle, som har bakket op omkring mig og holdet, siger Maze i pressemeddelelsen.

Både Finn Tugwell og Allan Bentsen fortsætter i den sjællandske klub.

/ritzau/