¨

Masser af spritbilister

Politiet på Sydsjælland og Lolland-Falster havde en travl weekend. De fangede hele elleve trafikanter, der var spirituspåvirkede

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

Fredag

En 55-årig mand fra Stege blev standset fredag formiddagmhvor han kom kørende ad Klintevej ved Hjertebjerg. Den 55-årige – der ikke havde noget kørekort – blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden.

Fredag eftermiddag standsede politiet en 34-årig mand fra Kettinge på Østersøvej ved Idestrup. En alkometertest viste, af den 34-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Politiet standsede fredag eftermiddag  en 37-årig mand fra Horslunde, som kom kørende ad Hovedgaden i Horslunde. En udåndingsprøve viste, at den 37-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 18-årig mand fra Nykøbing blev standset af politiet, da han kom kørende på knallert ad Brovejen i Nykøbing. Efter en alkometertest, der viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Lørdag

Lørdag eftermiddag standsede politiet en 48-årig mand fra Næstved på Grimstrupvej i Næstved. Den 48-årige, der var på knallert, havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev sigtet for spirituskørsel.

Lørdag aften standsede politiet en 46-årig mand fra Vordingborg på Københavnsvej i Vordingborg. En alkometertest viste, at den 46-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag

En 25-årig mand fra Ruds-Vedby blev standset af politiet natten til søndag på Ndr. Stationsvej i Slagelse. Den 25-årige var påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Tidkligt søndag morgen standsede politiet en 19-årig mand fra Korsør på Vestre Ringgade i Slagelse. Den 19-årige var påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. I bilen var der også en 20-årig mand fra Boeslunde, og ved en visitation fandt betjentene 1,3 gram hash og 0,3 gram amfetamin. Den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Politiet standsede søndag formiddag en 21-årig mand fra København på Vestmotorvejen ved Tuelsø ved Sorø, efter at vidner havde anmeldt, at føreren muligvis var fuld. Det viste sig, at den 21-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En 60-årig mand fra Dianalund blev standset af politiet søndag aften, da han kørte ad Holbækvej i Slagelse. En alkometertest vist, at den 60-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag aften standsede politiet en stærkt slingrende bilist, der kørte ad Stenminevej i Askeby. Føreren – en 61-årig mand fra Stege – var tydeligt spirituspåvirket, for han nærmest faldt ud af bildøren. En alkometertest bekræftede indtrykket, og den 61-årige blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App