Masser af gratis motion i regionen

Et væld af gode, gratis motionstilbud spirer på nuværende tidspunkt op rundt om i regionen. Takket være én flittig flok: Kommunekampens sundhedsambassadører.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hører du til dem, der gerne vil motionere, men ikke får det gjort? Dem, som har lettest ved at holde fast, når de er en del af en flok? Så er det nu, du skal slå til.

Takket være Kommunekampens dedikerede og hårdtarbejdende sundhedsambassadører, så bliver der i denne tid stablet en helt masse forskellige motionsaktiviteter på benene i adskillige af regionens 12 kommuner.

Masser af muligheder

Det er især gratis løbe-, gå- og cykelhold, der hitter rundt om i kommunerne. Heriblandt hos Ringsted Raiders og Vordingborg Vikings, som nærmest bobler over med gode motionstiltag. Men også på Lolland og Sorø eksisterer der ugentlige gågrupper, hvor alle kan være med.

Læs meget mere om kommunernes gratis motionstilbud på Facebook. Find dit kommunehold og se, hvad netop dit hold tilbyder. Du kan også finde dit hold på siden her, klikke ind og læse mere om motionsmuligheder og dine sundhedsambassadører.