Masser af fartsyndere

Næsten 250 fartsyndere taget ved fire kontroller i Sydsjælland og på Lolland

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets målevogn havde mere end almindeligt gang i blitzen, da den torsdag holdt fire steder i den sydlige del af regionen

Torsdag eftermiddag stod målevognen i to timer  på Kyse Bygade i Kyse. Her er hastighedsbegrænsningen  50 km/t, men ikke færre end 121 ud af 510 målte bilister kørte for stærkt. Den højeste hastighed blev målt til 77 km/t, og ti bilister risikerer et klip i kørekortet.

Senere holdt bilen på Havnegade i Næstved. Her er den maksimale hastighed ligeledes 50 km/t. 523 trafikanter blev målt og 78 kørte hurtigere end det tilladte. Den højeste hastighed var 82 km/t, og 14 kørte så stærkt, at de står til et klip i kørekortet.

Også Stokkemarke på Lolland fik torsdag besøg af en målevogn fra den automatiske trafikkontrol:

Om formiddagen holdt målevognen på Birketvej over for Kildegårdsvej. Hastighedsbegrænsningen er 80 km/t, og det var der tre trafikanter ud af 50 målte, der ikke overholdt. Den ene kørte 116 km/t og må regne med et klip i kørekortet.

Senere fortsatte målingen på Vestre Landevej. 457 køretøjer passerede målevognen, og heraf kørte 31 hurtigere end de tilladte 50 km/t. Den højeste hastighed var 80 km/t, og der er to, som kørte så stærkt, at de risikerer et klip i kørekortet.