¨

Mange penge at spare på sommerhusgeografi

Foto: TV ØST

Folk, der overvejer at købe sommerhus, behøver nogle steder kun at kigge i nabokommunen for at spare over 100.000 kroner på købet.

Går du med planer om at købe sommerhus i Odsherred eller Guldborgsund, så kan det være en god ide at vende hovedet mod nabokommunen. B.T. skriver, at der er masser af penge at spare på sommerhuse i en tid, hvor renten er i bund, og priserne er lave.

Overvejer du at købe sommerhus i Odsherred skal du måske kigge på Holbæk i stedet for. Her kan du i gennemsnit spare 160.000 kroner på et sommerhus på 70 kvadratmeter i forhold til Odsherred Kommune.

Meget at spare

Og også syd på i regionen kan det betale sig at kigge udenfor de måske mest oplagte områder. Vælger du et sommerhus i Lolland Kommune frem for Guldborgsund kan der også være penge at hente - helt op til 175.000 kroner på et 70 kvadratmeter stort sommerhus.

- Der er meget at spare ved at kigge ud over de mest populære sommerhusområder, og det er ikke bare småpenge. Man skal blot finde de områder, hvor prisniveauet er lavere, og ofte drejer det sig kun om at køre langs kysten til nabokommunen. Vi har udelukkende set på vandkantskommuner, men du kan spare endnu mere, hvis du vælger en nabokommune uden kyststrækning, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for boligsiden.dk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App