¨

Mange indbrud i weekenden

Foto: TV ØST

Politiet har henover weekenden fået 32 anmeldelser om indbrud.

Der har været rigeligt med indbrud at se til for politiet henover weekenden. Alene i Midt- og Vestsjællands politikreds har der været 25 anmeldelser om indbrud.

I Ringsted brød en ukendt gerningsmand for eksempel ind i et hus på Dronning Margrethesvej. Tyven kunne kun komme rundt i entreen og køkkenet, da der var en hund i huset. Men det var også nok til, at der blevet stjålet indtil flere ting. Blandt andet manglede der efterfølgende en bærbar computer, en iPad, en sort herrecykel og et armbåndsur.

I Kalundborg fik en årvågen nabo til gengæld forpurret et indbrud, da et par tyve var godt i gang med at tømme et hus for værdier.

Naboen hørte et rude knuse, og ringede til politiet, da der kunne ses lys fra lommelygter i nabohuset. Da tyvene fandt ud af, at de var blevet opdaget, stak de af, inden de fik stjålet noget.

Tyvene havde inden da hevet dynebetræk af sengene for at bruge til at transportere tyvekoster i, ligesom de tilsyneladende havde haft fingre i nogle 7’er-stole, samt BO&O-udstyr. Men de kom altså tilsyneladende tomhændede derfra.

Også i den sydlige del af regionen har der været ubudne gæster på spil. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har dog haft mindre travlt end kollegaerne længere nordpå. De har nemlig modtaget syv anmeldelser om indbrud i weekenden.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App