Mange aktionærer vil føre sag mod bankTrelleborg

Det nærmest vælter ind med tilmeldinger til det igangværende gruppesøgsmål mod Sydbank/bankTrelleborg-Fonden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alene de sidste fire-fem dage er der kommet ca. 800 breve - eller omkring 15 kilo post.

- Det er ret overvældende. Men samtidig er det virkelig godt, at de tidligere aktionærer nu for alvor kommer på banen, siger Jan Marcher, der er formand for Foreningen af Minoritetsaktionærer til Sjællandske

Det er også helt afgørende, at aktionærerne tilmelder sig gruppesøgsmålet nu - og senest 17. april. Retten har besluttet, at fristen for at tilmelde sig gruppesøgsmålet udløber denne dato.

Der er selvfølgelig ingen garantier for, at Marcher og foreningen vinder den verserende retssag mod Sydbank/Fonden for bankTrel­leborg - men Marcher selv er fortsat optimist, erklærer han overfor Sjællandske.

- Helt sikkert. Vi har en rigtig god sag, og jeg tror, at den lander på mindst kurs 219 - eller måske endda kurs 250. Og i betragtning af, at et medlemskab koster 300 kroner, vil det hurtigt kunne tjenes ind, siger Marcher, og tilføjer, at eftersom der er bevilget fri proces heller ikke kommer yderlige omkostninger. 

- I øjeblikket har vi ca. 4300 medlemmer, og det antal ventes at stige frem til 17. april, vurderer han. Når tidsfristen så bliver nået, vil man herefter også have tal på, hvor stort et beløb søgsmålet egentlig drejer sig om.- Det er svært at spå om lige nu. Men der er et øvre loft på 200 millioner kroner, siger Marcher.

Sydbanks adm. direktør Carsten Andersen har tidligere til Sjællandske udtalt, at hvis Marcher & Co vinder retssagen, vil man øjeblikkelig sende regningen videre til den tidligere bestyrelse i bankTrelleborg og dennes revisorer.