¨

Mand fra rockermiljøet anholdt: Mistænkt for drabsforsøg

Politiet var tilstede på Byskov Allé med patruljer og politihunde i starten af juni måsned i forbindelse med et drabsforsøg. Arkivfoto. Foto: René Lind - Lind Foto

Endnu en person er blevet anholdt i forbindelse med et drabsforsøg i Slagelse i starten af juni måned.

Natten til tirsdag blev en mand med rockerrelationer anholdt mistænkt for at have været involveret i et drabsforsøg på Byskovvej i Slagelse i starten af juni måned. 

- Vi havde en idé om, han opholdt sig på en adresse i København, så vi fik Københavns Politi til at rykke ud og anholde ham i nat, siger Kim Kliver, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Læs også Politiet efterforsker drabsforsøg i Slagelse

15 personer er anholdt

De første anholdelser i sagen blev foretaget i slutningen af juni. Her blev 14 personer anholdt i en stor koordineret aktion foretaget i samarbejde mellem Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi, Nordsjællands Politi og Særligt Efterforskningscenter Øst. 

Læs også Rockeraktion efter flere drabsforsøg: Der er nu anholdt i alt 14 personer

Anholdelserne kommer i kølvandet på seks drabsforsøg, som går tilbage til sidste år og frem til i år, og ifølge Kim Kliver er efterforskningen langt fra slut.

- Man kan godt forvente yderligere anholdelser, siger han.

Alle anholdte har tilknytning til Bandidos, Asgardians 89, Brothas eller Gremium.

SEKS DRABSFORSØG

 • En skudepisode 9. november 2017 på Torvet i Faxe, hvor der skydes ind i en kiosk.
   
 • To skudepisoder i Vordingborg den 16. og 18. april 2018, hvor der bliver skudt ind til et rockermedlem i Kirsebærplantagen og på Rønnebærvej.
   
 • En skudepisode den 20. april 2018 ud for en tatoveringsforretning i Næstved, hvor der bliver skudt mod en mand med rocker-/banderelationer.
   
 • En skudepisode den 28. maj 2018 i Stenlille på Stationsvej, hvor der bliver skudt mod en mand med rocker-/banderelationer.
   
 • Et drabsforsøg med kniv den 1. juni 2018 på Byskov Allé i Slagelse, hvor der også sættes ild til en bygning og udøves vold i forbindelse med en trussels- og afpresningssag.
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App