¨

Lokal DF'er: Nu smutter det ikke

Foto: TV ØST

Prognoserne lover storfest for Dansk Folkeparti ved årets folketingsvalg, og René Christensen fra Nykøbing Falster begynder for alvor at tro på resultaterne.

Der er jubel i Dansk Folkeparti her til aften. Valgfesten er for alvor i gang hos partiet, der står til et kanonvalg og ser ud til at blive landets næststørste parti kun overgået af Socialdemokraterne og dermed altså større end Venstre.

Også hos det lokale folketingsmedlem René Christensen fra Nykøbing Falster begynder resultatet at forplante sig.

- Nu smutter det ikke for DF. Vi vil holde to fester: Én fest for DF og én fest for blå blok. Den sidste venter vi lidt med, siger han torsdag aften til TV ØST.

Glad og stolt

Blå blok ser ud til at ende med regeringsmagten, og det er Dansk Folkeparti, der sikrer dem flertallet. Klokken 22.55 tegner det til 94 mandater til de blå og 81 til rød blok.

- Jeg er meget glad og meget stolt. Jeg har været med siden 1999, vi fylder 20 år i år, og tingene ser ud til at virke, og så har vi en formand, der har strålet under hele valgkampen, siger René Christensen.

Prognoserne siger kort før klokken 23 22,1 procent af stemmerne til Dansk Folkeparti, 26,4 procent til Socialdemokraterne og 19,6 procent til Venstre. Dansk Folkeparti ser dermed ud til at få hele 39 mandater i Folketinget.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App