Lig fundet i vandhul juleaftensdag

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at der er fundet et lig lørdag. Uvist om der er sket noget kriminelt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Juleaftensdag fik politiet en anmeldelse om, at der var fundet et lig ved et vandhul i Borup nær Ringsted.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fundet en død person ved et vandhul, men ret meget mere kan jeg ikke sige lige nu, siger vagtchef Boye Rasmussen til Ekstra Bladet søndag morgen.

quote Jeg kan bekræfte, at vi har fundet en død person ved et vandhul, men ret meget mere kan jeg ikke sige lige nu

Boye Rasmussen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Avisen skriver, at Midt- og Vestsjælland ikke kan fortælle, om der er tale om en mand eller en kvinde.

Det skyldes ifølge politiet, at liget har ligget flere måneder i vandet. Politiet skal nu klarlægge, hvad der er sket, og sagen vil derfor blive efterforsket.

Behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald

- Årsagen til dødsfaldet kendes ikke. Politiet behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald, og der er foretaget omfattende undersøgelser på og omkring findestedet. Noget tyder på, at liget har ligget på stedet gennem længere tid, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Liget er så medtaget, at man ikke har kunne fastslå kønnet endnu. Det er nu bragt til undersøgelse på retsmedicinsk institut, oplyser vagtchefen.

- Den afdøde bliver obduceret søndag, og det er politiets håb, at undersøgelser bringer mere klarhed over, om der er tale om selvmord, ulykke eller en kriminel handling, lyder det i pressemeddelelsen.

Det er endnu ikke muligt for politiet at oplyse, om der er sket noget kriminelt. Liget blev fundet omkring klokken 16 juleaftensdag.