¨

Lev Livets træner

Foto: TV ØST

Når fire modige danskere nu kaster sig ud i Lev Livets projekt "lev sundere" er det med Birgitte Nymann som fast sparringspartner.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til denne her sæson, det er nogle meget motiverede deltagere, vi har, siger Birgitte Nymann til Lev Livet.

Faste seere af programmet vil vide, at Birgitte Nymann  i 2012 hver uge dukkede op i programmet med sine øvelser for både mormorarme, tykke maver og slatne lår. Men i den kommende sæson er det hende, seerne hver uge møder i rollen som rådgiver, coach og træner.

- Noget af det, der er meget spændende er, at vi følger deltagerne over så lang tid. Normalt følger et tv-program deltagerne over max. 12 uger. Og så er det faktisk let for folk at lave en succes, for det er nemt for de fleste at holde motivationen indenfor de første 3 måneder. Men så er det, at man ofte går i stå. Enten fordi det går så godt, at man  kommer til at hvile på laurbærrene. Eller fordi man ikke synes, at det går hurtigt nok. Undskyldninger er der nok af, og vi får det hele med her i programmet, der strækker sig over et halvt år, siger Birgitte Nymann.

Mange års undervisningserfaring
Birgitte Nymann ved hvad hun taler om. Hun har mange års undervisningserfaring og har arbejdet med formidling af kost, træning og livsstil siden 1993. Derudover er hun en af Danmarks mest populære forfattere inden for træning, kost, sundhed og motivation med 22 bøger, 23 dvd’er med hjemmetræningsprogrammer og 35 specialproduktioner bag sig. Hun er en populær skribent på IFORM og træningsekspert på TV2´s Go Morgen Danmark. Medejer af fitnesskæden Fresh. Og en international anerkendt kursus- og foredragsholder både for professionelt sundhedspersonale, virksomheder, instruktører, fysioterapeuter, afspændingspædagoger og den ”almindelige” borger.

Vigtigt at sætte et mål
Det allerførste, Birgitte Nymann har bedt deltagerne om at gøre er at aftale med sig selv, hvilke mål, de har. De skal vælge et målbart mål, som er antal tabte kilo, kilometer de kan løbe, antal gange de træner om ugen eller noget andet målbart.

Derudover skal deltagerne også vælge et mærkbart mål. Et mål for hvordan de har det. Det kan handle om energi, om at føle glæde og godt humør, have lyst til livet osv. De skal vælge noget som de gerne vil have mere af eller som de føler, de mangler nu. Så har de både et målbart mål og et mærkbart mål.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App