Lev Livet vender stærkt tilbage

Så er det i aften kl. 19.45, du skal stille ind på TV2 ØST. Sundhedsprogrammet Lev Livet starter op med en ny sæson - en sæson, hvor også du kan være med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aften vender sundhedsprogrammet Lev Livet tilbage til dit tv. Og du kan godt glæde dig. Vi begynder med at samle op, hvor vi slap: For hvordan har Mike, Beate, Tina og Lone klaret sig, efter kameraerne blev slukket, og de skulle stå på egne ben? Har de levet op til alle de forventninger, de havde, da de for tre måneder siden skrev brev til sig selv?

Se, hvem der har klaret sig godt igennem sommeren, og hvem der har haft det svært kl.19.45 på TV2 ØST. Du også får et smugkig på de seks nye deltagere, som står klar i kulissen til at tage kampen op mod overvægten.

Kom med på kur
Og husk, at du som noget helt nyt i denne sæson kan komme på Lev Livet Kuren. En kur, som får kiloene til at rasle af vores deltagere - og som du kan følge punkt for punkt sammen med deltagerne. Det hele begynder i afsnit 3 d. 10. september. Alt, du skal gøre er at kigge med og sørge for du er meldt ind i Klub Lev Livet. Klubben er ganske gratis og din vej til Birgitte Nymanns udførlige kur-vejledning. Meld dig ind her.  

 

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

Se flere