¨

Lev Livet vender stærkt tilbage

Foto: TV ØST

Så er det i aften kl. 19.45, du skal stille ind på TV2 ØST. Sundhedsprogrammet Lev Livet starter op med en ny sæson - en sæson, hvor også du kan være med.

I aften vender sundhedsprogrammet Lev Livet tilbage til dit tv. Og du kan godt glæde dig. Vi begynder med at samle op, hvor vi slap: For hvordan har Mike, Beate, Tina og Lone klaret sig, efter kameraerne blev slukket, og de skulle stå på egne ben? Har de levet op til alle de forventninger, de havde, da de for tre måneder siden skrev brev til sig selv?

Se, hvem der har klaret sig godt igennem sommeren, og hvem der har haft det svært kl.19.45 på TV2 ØST. Du også får et smugkig på de seks nye deltagere, som står klar i kulissen til at tage kampen op mod overvægten.

Kom med på kur
Og husk, at du som noget helt nyt i denne sæson kan komme på Lev Livet Kuren. En kur, som får kiloene til at rasle af vores deltagere - og som du kan følge punkt for punkt sammen med deltagerne. Det hele begynder i afsnit 3 d. 10. september. Alt, du skal gøre er at kigge med og sørge for du er meldt ind i Klub Lev Livet. Klubben er ganske gratis og din vej til Birgitte Nymanns udførlige kur-vejledning. Meld dig ind her.  

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App