¨

Lev Livet-panelet: Vi er lykkelige

Foto: TV ØST

Knap hver anden i Lev Livets panel er lykkelige.

Vi er lykkelige!

Det er beskeden fra lige omtrent 40 procent af deltagerne i de undersøgelser, som Lev Livet gennemfører blandt vores seere i Lev Livet-panalet.

Da undersøgelsen blev gennemført i starten af februar erklærede to ud af fem således, at de havde følt sig lykkelige så sent som samme dag – i hvert fald hvis man definerer lykke som en dyb, vedvarende tilfredshedstilstand med livet, og ikke ser på den glæde man kan få, når man får en god bøf, et godt stereoanlæg eller finder et godt tilbud i supermarkedet.

Kun fem procent af deltagerne i undersøgelsen erklærer, at vi skal længere end fem år tilbage i tiden, før de følte sig lykkelige.

Mens jagten på lykke  - måske ikke overraskende - ikke spiller nogen sønderlig rolle blandt dem, der siger, at de er lykkelige, så fylder den derimod rigtig meget for dem, der ikke er. Det viser resultaterne af undersøgelsen.

Et stort flertal blandt dem, der har langt til lykken, siger således, at jagten på lykke i høj grad eller i meget høj grad optager deres liv.

Alle seere af programmet - der bruger internettet - inviteres til at være en del af sundhedspanelet på Lev Livet, der jo sendes på TV2 Øst. Her modtager man omtrent hver uge en ny undersøgelse, der som regel vil blive brugt i et fremtidigt tv-program.

Du kan læse mere om Lev Livet-panelet  - og selv tilmelde dig – her.

Lev Livet om lykken

Lev Livet er taget på jagt efter lykken blandt danseglade singler, folk, der har vundet i lotto og så fortæller hjerneforsker Peter Lund Madsen, om man rent faktisk kan måle folks lykke i hjernen. Se indslaget om lykken her:

27:49 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App