Lev Livet: Deltagerne er nu 76 kilo lettere

Lev Livet Kuren har i den grad været effektiv for vores seks deltagere. Tilsammen har de smidt mere end 76 kilo. Brian topper med godt 19 kilo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vores seks deltagere i Lev Livet er kun halvvejs igennem Lev Livet Kuren. Kuren der én gang for alle skal forsøge at rette op de dårlige vaner og den usunde levevis. Og det er gået stærkt på de to måneder. Tilsammen har de seks sagt farvel til en vægt, der snildt kunne svare til en sund, fuldvoksen mand - nemlig 76,2 kilo.

Brian og Ida topper

Ugens vejning afslører da også, at vægten fortsat falder over hele linjen. "Den største taber" er stadig Brian, som nu i alt har smidt 18,9 kilo. Det betyder, at han kun er 1,1 kilo fra det mål, han satte sig for to måneder siden sammen med Birgitte. Flokkens anden herre, Steffen, nærmer sig også sit mål. Han har nu i alt smidt 10,7 kilo og er dermed 4,3 kilo fra de magiske 15 kilo.

Blandt kvinderne ser det ligeledes fornuftigt ud. Ida topper med minus 15,1 kilo - efterfulgt af Karina, som i alt har smidt 11,7 kilo. Karoline har knoklet 10,3 kilo af, mens Tanja, der i udgangspunktet vejede mindst, nu er 9,5 kilo lettere.   

Er du endnu ikke med på Lev Livet Kuren, så er det ikke for sent. Meld dig gratis ind i Klub Lev Livet og læs mere her.   

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

Se flere