Lars Jørgensen i næstbedste række

Landsholdsprofilen Lars Jørgensen, der er vokset op i Lov ved Næstved, vender hjem til Danmark. Han skriver kontrakt med storsatsende AG Håndbold i den næstbedste række. Klubben opfylder alle hans ambitioner, slår han fast.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den danske håndboldlandsholdsspiller Lars Jørgensen bekræfter på sin hjemmeside, at han skifter til AG Håndbold, som er en sammenlægning af klubberne i Albertslund og Glostrup. Klubben spiller i den næstbedste danske række.

- Efter længere tids overvejelser er det en fantastisk følelse for min familie og jeg selv, at det endelig er lykkedes at finde en klub, der på alle måder opfylder mine ambitioner om et træningsmæssigt seriøst setup og ambitionen om at spille med i den absolutte elite, skriver Lars Jørgensen, der er en af de absolutte profiler på det danske landshold og regnes for at være en af verdens bedste forsvarsspillere.

Han har tilbragt de sidste otte år i spansk håndbold, og det har været lærerigt, slår han fast. Når han nu vælger AG Håndbold, der med penge fra Kasi Group-direktør Jesper Nielsen satser på at blive en absolut magtfaktor i dansk håndbold, hænger det også sammen med, at det kan sikre ham en god hverdag med familien ved siden af håndboldspillet, skriver han.

- Beslutningen har været meget svær, ingen tvivl om det. Det at skulle vende tilbage og leve "dansk" efter så mange år ude, krævede lange diskussioner og snakke internt i familien, men i sidste ende var der ikke tvivl - det skulle være AG, slår Lars Jørgensen fast.

/ritzau/