Landdistrikter glæder sig over forslag om nye skattecentre i yderkommuner

Socialdemokratiet vil ansætte 1.000 medarbejdere i fire nye skattecentre, som skal ligge i yderkommuner. Det hilser landdistrikterne velkommen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Socialdemokratiet har en plan. 

De vil nemlig ansætte 1.000 helt nye medarbejdere, som skal være med til at mindske skattegabet. 

Medarbejderne skal placeres på fire nye skattecentre: Et i den øverste del af Jylland, et på den nederste del og et center på Fyn, et center på Sjælland eller Lolland-Falster. 

Det skriver Avisen Danmark. 

Og Landdistrikternes Fællesråd hilser planen velkommen. 

- Det er meget positivt, at Socialdemokratiet foreslår, at man opretter nye regionale skattecentre i Danmark. SKAT  løser opgaver for borgere og virksomheder i hele landet. Derfor bør arbejdspladserne også være fordelt i hele landet, siger Steffen Damsgaard, formand, i en pressemeddelelse. 

- Jeg er meget glad

Fællesrådet mener samtidig også, at Socialdemokratiets forslag vil gavne SKAT. Samtidig glæder det formanden, at der er tale om yderkommuner og ikke de store byer. 

- Jeg er meget glad for, at Socialdemokratiet kommer med et forslag, der handler om at sikre en bedre balance i fordelingen af statslige arbejdspladser, lyder det fra Steffen Damsgaard.

- Med signalerne fra skatteministeren og Socialdemokratiets formand bør der være grundlag for at finde en god løsning for SKATs placering med skattecentrene og styrelser rundt i hele landet.