L09: Teltene pakkes sammen (Video)

Landsstævnet lakker mod enden. Deltagerne pakker sammen i lejrene og siger farvel til fire solbeskinnede dage i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag er det store-afskedsdag og lejrpladserne blev ryddet. I videoen herunder er det Tove, Astrid, Bente og Mette som pakker deres telt sammen inden de drager hjem til Jylland.

Der var ingen idrætsaktiviteter på programmet i dag for deltagerne, så de fleste brugte de tidlige formiddagstimer på at pakke tasker og telte.

Se video fra nedpakningen herunder:
[video:video_mangler:pakke.flv]

Det har været fire dage med et tætpakket program, og arrangørerne sidder da også tilbage med følelsen af succes, lettelse og glæde - og en lille smule vemod:

- Dette tidspunkt er på én gang underligt og fantastisk. Alle kræfter har gennem lang tid været sat ind på, at skabe en succes, der nu er i hus. Og så bliver det pludseligt meget tomt, forklarer en stolt og bevæget landsstævneleder Lars Rasmussen fra DGI, og bliver suppleret af sin formand Søren Møller:

- Det har været et dejligt landsstævne, og det skyldes rigtig mange mennesker - fra Efterskolerne over kommunen til de 3.500 frivillige. I dag har vi svaret på det spørgsmål, som Åbningsaftenen stillede: Ja - Holbæk holder vand!

Han bliver bakket op af formand fra DDS, Christian Kjær Pedersen, der sammen med de øvrige skytter har været i Bredetved ved Holbæk siden sidste weekend:

- Jeg vil især takke de frivillige fra de lokale foreninger i området. Vi har mødt en god organisering og en stor lyst og kompetence til at løfte opgaverne.

Se video fra det afsluttende show herunder:
[video:video_mangler:090705_afslutning.flv]