¨

Kvinde standsede på Sydmotorvejen

Foto: TV ØST

Sydmotorvejen var mandag spærret i sydgående retning, efter en lastbil bankede op i en anden lastbil, fordi en bilist foran skulle tørre en rude af.

Et uheld spærrede mandag eftermiddag Sydmotorvejen i sydgående retning, efter at en lastbil er kørt op i bagsmækken på en anden lastbil.

- Forud for det får vi at vide, at en bilist standser op i første vognbane, fordi vedkommende vil tørre sin forrude af indvendigt. Bilisten bagved opdager det og når at standse, det gør en lastbil bagved også, men en anden lastbilchauffør bagved den opdager ikke, at trafikken står stille foran ham og banker ind i lastbilen foran med 80 kilometer i timen, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Uheldet skete efter frakørsel 33 ved Lellinge, og var helt elelr delvist Sydmotorvejen spærret indtil omkring klokken 18.

Kunne være gået meget mere galt

Politiet har ingen forklaring på, hvordan vedkommende i den forreste bil kunne finde på at standse på motorvejen for at tørre ruden af.

- Det må være en konfus person. Vi har fået at vide, af vidner, at der var tale om en ældre dame kørende i en blå Toyota, og vi vil da meget gerne tale med hende. Det kunne være gået meget mere galt, end det gjorde, siger vagtchefen. 

Chaufføren i den bagerste lastbil blev klemt inde i førerhuset og måtte klippes ud. Han er kommet til skade, men ikke livstruende, lyder det fra politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App