Kvinde sigtet for tre giftmord

Politiet har nu sigtet en 52-årig kvinde for yderligere to giftmord. Kvinden har i forvejen sigtelser for giftmord og forsøg på knivdrab hængende over hovedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En tidligere dødssyg kræftpatient er nu sigtet for i det stille at have udført i alt tre giftmord på såvel sin daværende mand, sin svigermor samt en lejer, oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiet var kvindens første offer hendes 81-årige svigermor, der blev fundet død i april 2006. Få uger efter døde også hendes mand, men den 52-årige enke blev dengang ikke sat i forbindelse med de pludselige dødsfald.

Men da den 53-årige Ditlev Feldinger, der havde lejet sig ind hos kvinden, i oktober sidste år også gik hen og døde, blev politiets mistanke vakt.

Hvad der har fået politiet til nu at sigte kvinden for de yderligere to mord, kan efterforskningslederen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ikke oplyse.

-Jeg kan ikke sige så meget, da vi stadig er i gang med efterforskningen. Derudover er der i retten nedlagt både navneforbud og referatforbud. Men det er en meget alvorlig sag, siger vicepolitiinspektør, Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Tidligere i år endte hun bag tremmer, da hun stak en kniv i halsen på sin nye samlever, den 66-årige Bent Laursen.

Manden overlevede, men det tog ikke modet fra kvinden, der under et retsmøde i forbindelse med sin varetægtsfængsling forsøgte at overtale et familiemedlem til at "gøre det af med Bent".

/ritzau/ TV2ØST