Kuren: Så starter fase 3

To måneder er gået af Lev Livet Kuren. Deltagerne har allerede smidt masser af kilo. Alligevel er det nu tid til at kickstarte vægttabet i kurens tredje fase.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lev Livet Kuren har kørt i 8 uger, og deltagerne har sammenlagt smidt massevis af kilo. De seneste vejninger har dog været knap så 

opsigtsvækkende som i begyndelsen. Et par af deltagerne er begyndt at gå lidt i stå. Men det skal der nu laves om på via tredje fase af kuren. 

- En klassisk fejl ved slankekure er, at man ikke tager højde for, at kroppen forandrer sig, når man taber sig. Her adskiller Lev Livet Kuren sig. Den skulle gerne sætte ind, når det begynder at blive sværere, forklarer Lev Livet-coach Birgitte Nymann.

Nyd et "cheat meal"
Fase 3 handler kort og godt om at sætte mere fut i vægttabet. Der skal kun spises tre daglige måltider, fasten på 12 timer skal opretholdes, og så skal man stadig sørge for at drikke tilstrækkeligt med vand henover dagen. Herudover er der en gulerod af de sjove.

- Hver syvende dag – altså én gang om ugen – må man sætte sig ned og spise lige præcis dét, man har lyst til – også det usunde, fortæller Birgitte Nymann.

Al nødvendig info om kurens fase 3 fås gratis i Klub Lev Livet. Er du endnu ikke medlem - måske slet ikke gået i gang med kuren - så er ingen af delene for sent. Meld dig gratis ind her og læs mere under menupunktet "Kuren". 

HUSK, at vi allerede sender Lev Livet kl. 18.30 i aften, tirsdag.