Kuk i planlægningen

DM i Terrænskydning og fødselsdagsfest kolliderede, mens familien Hansen så småt gør sig klar til Landsstævnet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været tryk på den sidste uges tid. Katrine fyldte 13 år den 15/6. Hun var i svømmehallen med nogle veninder i fredags og de havde en hyggelig tur. Vi sluttede af med Pizza derhjemme.

Lørdag tog Bjarne til Jægerspris til DM i Terræn skydning. Det var nogle flotte resultater foreningen kom hjem med. Jacob Høegh vandt guld i lørdagens individuelle konkurrence i sekundskydning for ungskytter. Steffen Henriksen var bedst af alle i geværterræn for juniorer, og samme disciplin med hos ungskytterne vandt Alexander Green guld med

Jacob Høegh på fjerdepladsen.
Jacob Høegh og Alexander Green var endvidere med til at vinde bronzemedaljer til DDS Storstrømmens ungdomshold sammen med Kristina Nielsen og Kenneth Nielsen fra Ornebjerg.

Hanne afsluttede Guldborgsunds Foreningsleder akademi, som hun har deltaget i gennem de sidste 10 måneder sammen med 3 andre fra Eskilstrup Håndboldklub og en masse andre dejlige mennesker fra forskellige grene af foreningslivet. Det er et forrygende initiativ fra Guldborgsund kommunes side, hvor man lærer om og tager stilling til forskellige ting omkring det at være frivillig leder i en forening.

Der var gået kuk i planlægningen, da der blev inviteret til frokost for familie og venner i søndags i anledning af Katrines fødselsdag, for Bjarne skulle jo til Terrænskydning. Han nåede dog hjem midt på eftermiddagen og fik hilst på gæsterne.

Tankerne går mod Holbæk
Der var åbning i Bauhaus i Ishøj den 16/6 for familie til ansatte. Mens Bjarne med sine kolleger gjorde det sidste klart tog Hanne og pigerne en tur i City 2 inden vi sluttede af i Bauhaus, og så hvor det er Bjarne arbejder og samtidigt fik vi hilst på nogle af hans kolleger. Det har været en spændende for Bjarne at være med til at klargøre butikken.

Nu begynder tankerne at gå mod Holbæk. Der er kun lidt over en uge til og de praktiske ting begynder at banke på. Vi glæder os alle sammen til at hive stikket ud og komme af sted og slappe af sammen med en masse dejlige mennesker i skønne omgivelser

Mvh Familien Hansen