Kritik medfører nyt udbud af behandlinger

De lokale privathospitaler i Region Sjælland får nu en ny chance for at få del i de behandlinger, Region Sjælland sender i udbud. Regionen har nemlig besluttet at annullere det seneste udbud af operationer af skuldre og overarme samt knæ og underben.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anmnuleringen af det seneste udbud sker efter, at en række af de lokale privathospitaler har kritiseret regionens udbudsmateriale på området, skriver Dagbladet. Kritikken gik på, at materialet stillede krav, som var umulige for dem at opfylde. Krav, der til gengæld favoriserede de store privathospitaler i hovedstadsområdet, som også vandt udbuddet.

- Vi har valgt at annullere udbuddet, fordi vi har måtte konkludere, at der er ting i udbuddet, som gør det åbent for forskellige fortolkninger, og det kan vi ikke stå inde for, siger regionsdirektør Torben Anker Sørensen.

Der laves nu et nyt udbud, og det glæder privathospitalerne i regionen.

- Jeg er meget positivt overrasket. Det betyder, at vi nu får en ny mulighed for at byde på på ting, vi også vandt sidste år, siger Thomas Grønbech, direktør for Privathospitalet Sorana i Sorø.