Kører Kalundborg endnu en sejr hjem?

Med mindre end to døgn tilbage af august-dysten i Kommunekampen er det fortsat Kalundborg Knights, der ligger forrest i feltet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alt tyder fortsat på, at kommunekampspokalen bliver i Kalundborg Kommune. Med under to dage tilbage fører kalundborgenserne forholdsvis komfortabelt i Kommunekampens august-dyst.

Konkurrencen i august har handlet om at få flest mulige medlemmer til at dyrke mest mulig motion. Mere præcist vinder kommunen, som i forhold til sin størrelse, får flest af sine Endomondo-medlemmer til at forbrænde 1000 kalorier (hver især).

Saints i hælene
P.t. har Kalundborg Knights 669 medlemmer som har krydset minimumsgrænsen. Så selvom Næstved Nighthawks slår det antal med  hele 145 medlemmer, så afgør størrelsesforskellen på de to kommuner, at Kalundborg Knights indtager føringen. Kalundborgensernes største trussel er derfor Sorø Saints, som har fået 323 af deres medlemmer til at krydse kaloriegrænsen. Sorø Kommune er regionens næstmindste.

Stillingen i toppen er altså uforandret her kort før tid. Siden sidste uge rykker Odsherred Owls en plads op ad ranglisten og skubber Faxe Figthers væk fra 5. pladsen. Også Lolland Lions har rørt på sig. De bytter i denne uge plads med Stevns Steelers.

Konkurrencen slutter på fredag kl. 12.

Hvis Kalundborg Knights vinder bliver det tredje gang i træk, Lev Livet skal overrække pokal til nordvestsjællænderne. Holdet vandt Kommunekampens første runde i foråret og løb også med sejren i sommerdysten.

Foreløbig stilling i august-dysten*

1. Kalundborg Knights: 669 (antal medlemmer som har forbrændt over 1000 kalorier)

2. Sorø Saints: 323

3. Næstved Nighthawks: 814

4. Ringsted Raiders: 319

5. Odsherred Owls: 240

6. Faxe Figthers: 254

7. Slagelse Superstars: 454

8. Holbæk Heros: 368

9. Guldborgsund Giants: 318

10. Lolland Lions: 143

11. Stevns Steelers: 69

12. Vordingborg Vikings: 134

 

*Placeringerne er baseret på ovenstående deltagertal divideret med kommunernes indbyggertal.