Koncerter både med og uden juletoner: Tip til weekenden

Juletid er musiktid. Vi har været i kalenderen Guiden og giver her fem forslag til musikoplevelser den kommende weekend.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Saveus på Stars
 

Saveus på Stars
Saveus på Stars
Foto: Saveus

Da Saveus, med det borgerlige navn Martin Hedegaard, debuterede til P3 Guld i oktober 2015, tog han anmelderne med storm. Siden har han spillet for fulde huse og har i dag op mod 1,5 millioner streams på Spotify. Fredag aften kan Saveus opleves, når han indtager scenen på Stars i Vordingborg.

Læs mere her

 

Sebastian – så blidt til stede
 

Sebastian på Grønnegades Kaserne
Sebastian på Grønnegades Kaserne
Foto: Sebastian

Sebastian er et ikon på den danske musikscene. Lørdag aften giver han koncert på Grønnegades Kaserne i Næstved, og det bliver nostalgi og poesi i forening, når trubaduren spiller både gamle og nye sange. Sebastian er alene på scenen med sin akustiske guitar, og musikken henvender sig til både det yngre og ældre publikum.

Læs mere her

 

Danske hits i juleteltet i Korsør
 

Danske Hits i juleteltet
Danske Hits i juleteltet
Foto: Danske Hits i juleteltet

Mon ikke det bliver festligt på Solens Plads i Korsør lørdag formiddag, når bandet Danske Hits går på scenen? Der venter publikum en stribe af danske numre fra blandt andre Dodo & The Dodos, Danser med Drenge og Thomas Helmig. Der sælges drikkevarer på pladsen, og overskuddet herfra går til Kirkernes Julehjælp i Korsør. Koncerten er gratis.

Læs mere her

 

Julecabareten Anden Verdenskrig på Slagelse Teater
 

Julecabaret - Anden Verdenskrig
Julecabaret - Anden Verdenskrig
Foto: PR-tegning

Anmelderne har givet både fem og seks stjerner til Jacob Morilds jule-cabareter, som vi kender fra Café Liva i Nyhavn. Men i år er Café Liva taget på turné og gæster Slagelse Teater med jule-cabareten Anden Verdenskrig. Det er sort, politisk satire, crazy komik og julens sange udsat for big-band-croon i ét. En parodi på julens traditioner. Café Liva går på scenen lørdag kl. 16.

Læs mere her

 

Händels Messias i Herlufsholm Kirke
 

Händels Messias i Herlufsholm Kirke
Händels Messias i Herlufsholm Kirke
Foto: NEMF

På søndag præsenter Næstved Early Music Festival traditionen tro Händels Messias. I år fremføres juleoratoriet fra 1741 af barokensemblet Camerata Øresund og tolv håndplukkede sangere under ledelse af Peter Spissky. Det er i Herlufsholm Kirke i Næstved kl. 16.

Læs mere her
 

Find flere oplevelser nær dig og tilføj dine egne på Guiden.