¨

Kommunekampens vinder kåres i aften

Foto: TV ØST

Kommunekampen synger på sidste vers. I aften kårer TV2 ØST vinderholdet med masser af fest og fyrværkeri. Det sker i den førende kommune - Kalundborg.

For 5 måneder siden blev alletiders første kommunekamp skudt i gang. Siden er godt 186 mio. kalorier forbrændt af mere end 6300 deltagere. Nu er der under ni timer tilbage af kampen. Kl. 23 i aften kårer vi den endelige vinder af kaloriedysten. Det sker under kulturnatten i Kalundborg.

Borgerne i regionens 12 kommuner har siden 1. januar knoklet for at blive regionens sundeste. De har kylet kalorier af sig - til gavn for dem selv og deres kommunehold.

Kalundborg tæt på sejr
Kalorierne er registreret via motionswebsite og app fra Endomondo. Og indbyrdes har de 12 kommuner kæmpet om, at blive kommunen der forbrændte mest. Kalundborg Knights har ført konkurrencen fra første dag. I aften afgøres det så endeligt, om Kalundborg sejrer og løber af med den store kommunekampspokal.

Den store afslutningsfest finder sted i Kalundborg midtby - side om side med kulturnatten. Så alle kan være med. Byens butikker er åbne til kl. 22, og så er der selvfølgelig mulighed for at forbrænde de sidste kalorier. Spil for eksempel fodbold på en oppustelig fodboldbane eller løb natløb fra kl. 22.

28:30 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App