Kommunekampen tager et tvist

Nu bliver Kommunekampen endnu sjovere, for nu kaster vi fire udfordringer ind i kampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kommunerne kan godt gøre sig klar til ekstra kamp. De næste fire måneder smider vi nemlig fire udfordringer ind i kampen, som kan bringe endnu mere spænding ind i dysten.  

Vind en kæmpe pokal
Når hele konkurrencen slutter den 1. juni, overrækker vi vinder-kommunen en stor pokal. Men denne pokal kan forinden nå at bo hos op til FIRE andre kommuner, end den der vinder. Den endelige vinder er stadig: Den kommune der forbrænder flest kalorier i perioden 1. jan til 1. juni 2013. Men undervejs kan man sikre sig æren ved at få sin kommunes navn indgraveret på pokalen, hvis man vinder én af de fire udfordringer. Og i den måned, hvor man har vundet, ejer man pokalen - og vi kommer selvfølgelig og laver tv om det. 

1. udfordring, februar: Flest nye aktive deltagere (Løber fra 1. feb. til og med 28. feb.) Her dyster vi om, hvem der på kort tid kan skaffe flest nye medlemmer, der kæmper for kommunen. Vinderen er den, der i februar skaffer flest nye medlemmer på kommunens endomondo-hold, og kravet er at de nye medlemmer skal have tracket mindst TO gange  inden månedens udgang. Brug facebook - og alt hvad I har af kontakter. Eller lav en flyer og gå på gaden og del ud - kort sagt - alt gælder, så længe det skaffer medlemmer. 

2. udfordring, marts: Hemmelig (Løber fra 1. marts til og med 31. marts). Vi arbejder stadig på, at sætte rammerne for denne udfordring, så vi må holde jer hen i spænding lidt endnu. 

3. udfordring, april:Den største event  i forhold til kommunens størrelse: (Løber fra NU til og med 30. april). Vinderen bliver her den kommune, der i denne måned arrangerer og afholder den motions-event, der tiltrækker flest deltagere på én dag. Alt er i spil - hvem kan få flest med ud at røre sig på én gang? Husk at bruge jeres presse - det er lige noget for lokaleaviser og radio.

4. udfordring, maj: (Løber fra NU til den 5. maj). Opgaven er simpel: Hvem kan skaffe flest personer ud at gå eller løbe til TV2 ØST-løbet, der afholdes d. 5. maj - igen i forhold til kommunens størrelse. Man kan både gå ruten og løbe forskellige distancer, så alle kan være med: http://www.tv2east.dk/lobet