Kommunekampen: Suveræne Kalundborg gør det igen!

Regionens femtestørste kommune rydder bordet og kan nu kalde sig for regionens sundeste kommune - for anden sæson i træk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For få år siden fik Kalundborg det lidet flatterende stempel som landets fedeste kommune. Noget tyder på, det nu er fortid. I hvert fald løber Kalundborg Knights med den samlede sejr i Kommunekampen. Og dét for anden sæson i træk.

Kalundborg Knights slår nærmeste rival Næstved Nighthawks med over 600.000 kalorier. Regionens største kommune må dermed tage til takke med en andenplads.

Urørlige Kalundborg

Regionens 12 kommuner har siden 5. august i år kæmpet om at forbrænde flest kalorier via motionsnetværket Endomondo. Konkurrencen sluttede i dag, lørdag kl. 12. I alt har 8585 borgere i regionen kæmpet i Kommunekampen på Endomondo - og mere end 138 millioner kalorier er blevet forbrændt. Det svarer til over 255.000 burgere.

Kalundborg Knights har været fuldstændig suveræne. Udover at snuppe den samlede sejr, har holdet vundet samtlige månedskonkurrencer i efterårets dyst. Og så vandt Kalundborg i øvrigt også forårets første kommunekamp.

Se den endelige stilling i Kommunekampen her.