¨

Kommunekampen er slut - nu gælder det Skolekampen

Foto: TV ØST

Det sidste punktum er sat i Kommunekampen. Snart skal alle regionens skoler dyste om at motionere mest. Bliver din skole mon den sejeste - og sundeste?

Hele året har regionens 12 kommuner kæmpet om at forbrænde flest kalorier og vinde titlen som regionens sundeste. Om lidt skydes en ny sundhedskonkurrence i gang - denne gang gælder det regionens yngste borgere.

Konkurrencen hedder Skolekampen. Den sættes i gang den 7. januar 2014 og går i al sin enkelthed ud på at få flest mulige skoleelever i regionen til at motionere mest muligt. 

På ugebasis registrerer skolerne, hvor mange minutter eller timer, eleverne har motioneret i skoletiden. Al bevægelse  tæller. Motionen indberettes til TV2 ØST, og her på hjemmesiden vil man løbende kunne følge stillingen i konkurrencen.

Lalandia og Djämes Braun

Den 1. april finder vi vinderskolen. Og to dage efter - den 3. april - indløser skolen sin præmie: En hel dag i Lalandia og minikoncert med tidens tophotte dancehall-duo Djämes Braun. Og så har Busteam fra Ringsted og Herfølge Turistfart sagt ok til at fragte op mod 500 elever fra skolen til Lolland og retur igen.

Som med Kommunekampen er også Skolekampen et Lev Livet-projekt. Lev Livet er TV2 ØST's ugentlige sundhedsmagasinprogram. Konkurrencerne er opstået i kølvandet af de mange undersøgelser - heriblandt den nationale sundhedsprofil - der alle vender tommelfingeren nedad til sundhedstilstanden i Region Sjælland. Med Skolekampen ønsker Lev Livet-redaktionen at gøre sundhedsbevidsthed og motion en naturlig del af tilværelsen allerede fra skolealderen.

Se, hvordan din skole kommer med i Skolekampen her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App