Kommentarer: Våbenrøveriet

Mange af tv2east.dk's brugere har aftjent deres værnepligt på Antvorskov Kaserne. Læs hvad de mener om våbenrøveriet, og kom gerne med din egen kommentar her:

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kommentar:
Jeg husker tydeligt fra min egen værnepligt at vi skulle holde vagt, på omtalte kaserne. Efter få md. fik vi ansvaret for en kaserne med tilhørende kampvogne og andet krigsudstyr. Jeg syntes dengang, at det var dybt forkasteligt, at lade "børn" på 18 år bevogte sådan et krigsapparat
Skrevet af: Nielsen

Kommentar:
Jeg har også sidet i buret på Antvorskov Kaserne, og det er simpelhen for nemt at kom ind på kasernens område og ikke mindst de der halv sløve kriger der sider og trykker næsen mod ruden i håb om ikke at falde i søvn. Jeg kan så ikke forstå at man ikke har sat bønner i geværet og gjort det klart for de banditer hvem der bestemmer på området.
Skrevet af: EC

Kommentar:
Dette røveri kan kun være et insiderjob. Begået af folk der selv har gået vagt på kassernen. De har haft kendskab til bemanding, rutiner,hvor våbene opbevares, og at der skulle en kode til at komme i depotet.
Vagterne kan ikke bebrejdes noget. Man diskuterer bare ikke med et haglvåben pegende mod sig.
Skrevet af: Jan Larsen

Har du en kommentar? Kender du til vagttjansen på Antvorskov Kaserne? Hvad mener du om røveriet? Skriv din kommentar i feltet under denne artikel: