Kom på kur med Lev Livet i efteråret

Om få uger begynder en helt ny sæson Lev Livet. Og det er ikke kun programdeltagerne, som kan tabe kilo i efteråret - denne gang kan også seerne være med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Om kort tid blænder TV2 ØST's sundhedsmagasin Lev Livet op for efterårssæsonen. Denne gang med en spritny mission: For det er ikke kun vores seks deltagere, som kan sige goddag til et sundere liv - også dem, der kigger med hjemme i stuerne får mulighed for at være med. 

Lev Livet og instruktør Birgitte Nymann lancerer nemlig Lev Livet Kuren: En 16 ugers sundhedskur, som alle kan følge. Og det er helt gratis at være med. Kuren starter op fra og med d. 10. september, hvor vi sender program 3. Herfra kan du så påbegynde din nye livsstil sideløbende med vores seks udvalgte deltagere.

Bliv klubmedlem - og tab dig
Programmerne vil indeholde tips og tricks, men du skal være medlem af Klub Lev Livet for at få adgang til Birgitte Nymanns komplette vejledning til kuren. Som medlem i Klub Lev Livet vil du uge for uge modtage konkrete instrukser fra Birgitte Nymann til, hvad du skal gøre. 

Klub Lev Livet er TV2 ØST's gratis tilbud til borgere, der ønsker inspiration til et sundere liv. Tilbuddet er ganske gratis, og du kan tilmelde dig ved at klikke her. Som klubmedlem får du også adgang til stribevis af sundhedsrabatter rundt om i regionen. 

Lev Livet sender første gang d. 27. august.