Kom ind i (Kommune)-kampen!

Kalundborg Knights løb med titlen som sundeste kommune i foråret. Fra d. 5. august blev anden halvleg af Kommunekampen skudt i gang. Hvem vinder i efteråret?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra 5. august blev anden halvleg af Lev Livets store dyst, Kommunekampen, skudt i gang. En konkurrence på kalorier mellem alle 12 kommuner, hvor den sundeste vinder. I foråret sejrede kommuneholdet Kalundborg Knights. Hvilken kommune løber mon med æren i efteråret?

"Region Sjælland vejer for meget", "Region Sjælland rører sig for lidt". Og så videre. Vi har hørt det før. Alt for mange gange før: Vores region er en af de usundeste i Danmark. Nu gør programmet Lev Livet op med forestillingen om Danmarks usundste egn, og inviterer alle i regionen til at blive sundere.

Tæl trænings-minutter med din telefon - og vind!
Vi har lavet en konkurrence, der hedder Kommunekampen. Her dyster 12 hold - ét fra hver kommune - om, hvem der kan forbrænde flest kalorier. Holdene bruger deres mobiltelefoner til at tælle kalorier via app'en Endomondo, imens de fx løber, går, svømmer og danser sig sundere. Og du kan gøre det samme. Find din kommunes hold på Endomondo og støt holdet ved at lade dine kalorier tælle med i regnskabet. Alt tæller - du behøver ikke være garvet løber eller noget andet. Idéen er at så mange som muligt kan være med. Og fx en gåtur er helt fint! Du kan jo gå til købmanden eller noget andet.

Støt din kommune og vind
Du vil hele tiden kunne se her på nettet og i vores tv-program, hvilken kommune der fører konkurrencen, og hvilken der ligger nummer sjok. Vinderen af den store kamp bliver den kommune, der formår at forbrænde flest kalorier i forhold til kommunens indbyggertal.

Følg med i det nye Lev Livet, der i 2013 sendes hver tirsdag kl. 19.50. Du kan også kan læse meget mere om Kommunekampen og din kommune på hjemmesiden. Sammen går vi fra Region Rund til Region Sund!