¨

Kom gratis til foredrag med Helen Lyng Hansen om børn og mad

Foto: TV ØST

Klub Lev Livet holder gratis foredrag med Helen Lyng Hansen. Her bliver spørgsmål om børn, spisning og kost behandlet af den erfarne sundhedsplejerske.

JA! Det er helt i orden, at dit barn spiser slik ind imellem. Og NEJ! Børn behøver ikke sidde ved bordet, når de gerne vil ned. Og hvem har sagt, at børn absolut SKAL spise alting? Og JA! Du KAN komme af med kræsenhed.

Sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen, der står bag succesen netsundhedsplejerske.dk, holder et spændende foredrag om børn og mad for medlemmer af Klub Lev Livet. Det sker:

Torsdag d. 1. November kl. 19.30. Det er gratis. Du skal bare melde dig ind i Klub Lev Livet. Det gør du ved at klikke på banneret nederst i denne artikel, og sende en mail til sukr@tv2east.dk om, at du vil med. Er du allerede medlem, skal du bare sende mailen.

Der vil være en lille forfriskning, og du får også en rundvisning på TV2 ØST.

Helen fortæller konkret og praktisk om, hvordan du får både helt små og store børn til at få det godt med mad. Det handler ikke nødvendigvis om, at børnene skal spise alle former for grøntsager, men om at de skal have et godt forhold til det at spise. Helen er ikke bange for at bruge humor og fortæller ud fra mange års erfaring med både forældre og børn. Her er ingen løftede pegefingre!

Helen Lyng Hansen ejer og driver Danmarks mest besøgte hjemmeside om børn www.netsundhedsplejerske.dk. Hun er også forfatter til enrække bestsellere om børn.

00:20 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App