¨

Knivmand blev slået med strygejern

Foto: TV ØST

Et overfald med et strygejern gik forud for knivstikkeri i Kalundborg.

En 33-årig mand fra Kalundborg sad i onsdag i Retten i Holbæk tiltalt for vold af særlig farlig karakter.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Blev overfaldet med strygejern

Ifølge politiet skulle han den 8. december sidste år have forsøgt at stikke en køkkenkniv i en 39-årig mand på en adresse på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg.

Den 39-årige stod også tiltalt i sagen. Under knivoverfaldet begik den 39-årige ifølge tiltalen vold ved at slå den 33-årige i hovedet med et strygejern.

Havde stjålet tv

Inden sagen blev afbrudt, forklarede den 33-årige, at han og den 39-årige havde været gode venner i et par måneder, men at han var blevet sur, fordi den 39-årige havde stjålet blandt andet hans video og fjernsyn.

- Jeg tog derfor en køkkenkniv i skuffen og gik op til ham dagen efter. Men det var kun meningen, at jeg ville true med kniven. Det var aldrig meningen, at han skulle stikkes med kniven. Det endte med, at han skubbede til mig, så jeg faldt om på gulvet, hvorefter han satte sig oven på mig og slog mig i hovedet med strygejernet, forklarede den 33-årige ifølge dagbladet Nordvestnyt.

Retssagen måtte efterfølgende afbrydes og tages op på et senere tidspunkt. Blandt andet fordi den 33-årige først skal mentalundersøges.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App