KNÆK CANCER med TV ØST

TV ØST og de øvrige TV 2-regioner sender søndag 18. oktober Knæk Cancer-blomsterstafetter rundt i Danmark for at skaffe penge til forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Under den store Knæk Cancer-uge sidste år skabte TV 2 og Kræftens Bekæmpelse ’Del Håbet – verdens længste blomsterstafet’, hvor over 3.000 danskere i hele landet sendte ti blomsterstafetter fra hånd til hånd og indsamlede i alt 250.000 kroner til Knæk Cancer.

Fra søndag 18. oktober i år gentages succesen. Denne dag sender TV ØST og de øvrige syv TV 2-regioner nemlig - på hver deres kreative facon - blomsterstafetter ud i landet. Hver gang stafetterne deles i de følgende dage, giver det 15 kroner til Knæk Cancer, som kommer fra sponsoren HTH Køkkener.

TV ØST har i samarbejde med Team Sydhavsøerne sendt sin blomsterstafet ud i regionen i forbindelse med 1. Divisionskampen i herrehåndbold mellem Team Sydhavsøerne og Tønder i Bordershop Arena i Maribo.

- Sidste år indsamlede vores blomsterstafet 13.000 kroner. Vi vil meget gerne slå det beløb i år, og gerne med flere længder. Vi har som ambition at være ejer af den blomsterstafet, der kommer til at skaffe flest penge til kampen mod kræft. Det håber vi selvfølgelig, at alle der kommer i berøring med stafetten fra TV ØST vil være med til at sikre, siger Jesper Bøgh, redaktør på TV ØST.

I alt ti blomsterstafetter sendes rundt i Danmark. De to resterende stafetter sendes af sted søndag aften i ’Knæk Cancer: Hvem vil være millionær?’ og mandag morgen i ’Go’ morgen Danmark’.

Hver gang en Knæk Cancer-stafet bliver delt, tager stafet-modtageren og -giveren et billede – en ”twofie” – sammen med den blomsterformede stafet. Billederne bliver registreret på et digitalt danmarkskort på TV2s hjemmeside, hvor alle kan følge med i stafetternes spændende rejse og den kreative overlevering.

Lørdag 24. oktober skal blomsterstafetterne indsamles, og udbyttet gøres op til brug for aftenens ’Knæk Cancer Live’-show på TV 2.