Knæk Cancer: Danskerne donerede 145 millioner

Omkring 145 millioner kroner kom ind til fordel for kampen mod kræft, da det store Knæk Cancer Live Show lørdag løb over skærmen på TV 2.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Danskerne står sammen, når der er brug for det.

Det viste lørdagens store Knæk Cancer Live-show med al tydelighed, hvor godt 145 millioner kroner blev samlet sammen til forskning og forebyggelse af den frygtelige sygdom.

- Danskerne har vist en enorm velvilje. Det er ufatteligt mange penge, der er blevet samlet ind. Vi er dybt taknemmelige over den fantastiske opbakning, danskerne igen i år viser kræftsagen, siger Kræftens Bekæmpelses direktør, Leif Vestergaard Pedersen, i en pressemeddelelse, skriver Ritzau.

De mange donationer blev bl.a. taget imod i callcentret, hvor en lang række kendte danskere var mødt op for at støtte den gode sag. Aftenen bød desuden på god musik fra blandt andre Saybia, Rasmus Seebach og Søs Fenger. I løbet af showet blev seerne endvidere præsenteret for forskellige fortællinger fra helt almindelige danskere, som har eller har haft kræft tæt inde på livet.

Det er fjerde gang, at TV 2 arrangerer en kampagne til fordel for kræftforskningen. Sidste år gav samme initiativ 153,3 millioner kroner.