Knæk Cancer-blomsten: Vi er stadig bagud

Stafetten er stadig i gang, og lige nu ligger TV ØSTs blomst på en tredjeplads. Det er TV2 Østjylland, der har taget førstepladsen. Så det er med at få gang i delingerne igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vi fik en fornem start. Men nu er vi altså blevet overhalet. Vi er røget ned på tredjepladsen, så vi skal til at have gang i blomsten igen, så vi kan genvinde førstepladsen om at samle flest penge ind til Knæk Cancer.

I søndags og mandags blev 10 digitale blomster sendt ud i landet. Alle TV2-regioner har fået hver deres blomst, som de har sendt afsted. Blomsterne skal så deles mellem dem, den lander hos, de uploader et billede af modtager og afsender, og så giver HTH-køkkener 15 kroner til det gode formål. Indtil i onsdags lå vi på en førsteplads, men blomsterne i det midt-, vest- og østjyske har sat spurten ind og er blevet delt mange flere gange nu.

Lige nu er vores blomst i Greve, og du kan følge med på dens rejse lige HER.

Status fredag formiddag er, at vores blomst har rejst 712 kilometer, og på sin vej er der blevet taget 322 billeder med den. Det betyder, at vi indtil videre har fået indsamlet 4.830 kroner.