Knæk Cancer-blomst: Status på sidste rejsedag

Den digitale-blomst fra TV ØST er fortsat på vandring for at samle ind i kampen mod cancer. Senere i dag opgøres udbyttet i det store Knæk Cancer Live-show på TV 2.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Knæk Cancer-blomsten fra TV ØST rejser på sidste dag.

Lørdag eftermiddag klokken 14.30 befinder den sig omkring tre kilometer fra København. Antallet af delte billeder er oppe på 391, rejst kilometer lyder på 839, mens det indsamlede beløb er på 5.865 kroner. Det betyder på nuværende tidspunkt, at vi indtager en tredjeplads i den landsdækkende konkurrence.

Stafetten begyndte sin rejse sidste søndag. Team Sydhavsøerne mødte Tønder i håndboldens 1. division i Bordershop Arena i Maribo, og forinden blev den sendt afsted af kajakroeren René Holten Poulsen, som ved samme lejlighed modtog en hyldest for sit VM-guld. TV ØST lagde godt ud og førte frem til onsdag kl. 13.31, hvor vi blev overhalet af TV Midt/Vest, og i dag kan TV 2 Østjylland, med hele 21.750 kroner, prale af en klar føring i dysten. 

Senere i dag indsamles alle ti blomsterstafetter, og udbyttes gøres op til brug i det store Knæk Cancer Live-show, som sendes klokken 20.00 på TV 2.

Du kan se indsamlingsstatus hos alle TV 2-regioner ved at klikke på linket her.