Klub Lev Livet har rundet 6000 medlemmer

Det er ikke kun de seks deltagere i Lev Livet, der får hjælp til et vægttab og vejledning i at leve sundere. I Klub Lev Livet er der også støtte at hente.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mere end 6000 borgere i regionen har nu benyttet sig af muligheden for at få råd og vejledning til et sundere liv. Det har de helt enkelt ved at melde sig gratis ind i TV2 ØST's sundhedsfællesskab Klub Lev Livet.

Birgitte rådgiver

Et medlemskab af Klub Lev Livet koster som nævnt ikke spor og giver dig mulighed for at følge den 16 uger lange sundheds- og slankekur. Hver mandag modtager du udførlige instrukser omkring, hvordan du skal spise og motionere, og samtidig kan du følge dit eget vægttab på siden.

Vores sundhedsekspert Birgitte Nymann garanterer vægttab, hvis du følger kuren. I løbet af de første tre uger har vores deltagere tilsammen 48 kilo. Og det er ikke den rene selvpinsel, du skal igennem, for kuren tillader bl.a. gode bøffer, og fedtholdige desserter er ikke bandlyst.

Hent gode rabatter

Som medlem i Klub Lev få du også rabat på alt fra træningsudstyr og fysioterapeutbehandlinger til fitnessabonnement og en tur i svømmehallen, og denne sæson er der endnu bedre rabatter at hente.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem nummer 6001.