Kiloene rasler af Brian

Lev Livet-deltagerne er ikke engang halvvejs igennem Lev Livet Kuren - alligevel har én af deltagerne næsten nået sit mål på minus 20 kilo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I løbet af de seneste syv uger har samtlige seks Lev Livet-deltagere flittigt smidt kiloene på porten. Men særligt én af deltagerne har imponeret. Mindre end halvvejs igennem kuren har Brian Sønderbye fra Tølløse næsten nået sit mål om at smide 20 kilo.

Faktisk viser vægten minus 17,2 kilo ved ugens vejning. Brian startede kuren med en vægt på 128,8 kg, men vejer nu 111,6 kg. Alene siden sidste vejning for tre uger siden har Brian smidt 5,7 kg.

- Jeg synes, det er gået lidt stærkere, end jeg havde regnet med. Men der er selvfølgelig også nok at tage af. Det er dejligt, og så må jeg jo bare snart sætte mig et nyt mål, lyder det fra en glad Brian.

Ny vægt driller

Steffen og Karoline skal også en tur på vægten. Karoline har smidt yderligere 800 gram siden sidste uge, mens Steffen ifølge den ny vægt har taget lidt på. Men Steffen og Birgitte er alligevel godt tilfredse. 

- Sidste gang vejede du 1,1 kg mindre, men vi havde til gengæld problemer med badevægten. Du har ikke taget på, vel? Spørger Birgitte Nymann.

- Nej, jeg kan mærke det på både bukser og skjorter. Jeg skal snart have nyt tøj. Men til gengæld er jeg også begyndt at træne meget - og ja, så er det jo en ny vægt, forklarer Steffen.