¨

Katja: Fordi vores region kan SÅ meget mere

Foto: TV ØST

TV2 ØST afholder i 2013 KommuneKampen, hvor regionens 12 kommuner skal konkurrere om, hvem der bliver sundest. Værten Katja Kafling tager kampen dybt alvorlig

Når Lev Livet-værten Katja Kafling optager programmerne til den nye serie KommuneKampen, er det, fordi hun synes, det er sjovt. Men det er også dødsens alvor: Katja tror fuldt og fast på, at Region Sjælland kan ryste vores image som ”tung” af sig, hvis vi står sammen. 

- Hvor i alverden står det skrevet, at vi partout skal være usunde? Katja Kafling taler højt og lægger tryk på ”alVERden”, så det ikke er til at tage fejl af. Her er en kvinde på en mission. Hun og resten af redaktionen bag TV2 ØSTs sundhedsmagasin har en meget klar målsætning: At løfte regionens sundhed. Og det skal tages bogstaveligt.

 

Alle kan være med i KommuneKampen – og blive sunde
Helt præcist snakker Katja Kafling om Lev Livets nye konkurrence, KommuneKampen, der starter efter nytår.

Her stiller samtlige 12 kommuner  med et hold, som tæller kalorier på mobil-app’en Endomondo. Alle borgere i den enkelte kommune kan melde sig til holdet og lægge deres forbrændte kalorier til det samlede regnskab. Den kommune, der forbrænder fleste kalorier i alt, vinder æren som Regionens Sundeste Kommune.

Du kan - efter nytår - læse mere om, hvordan du kommer med i  KommuneKampen på tv2east.dk

 

Vi kan gøre en forskel
Når Lev Livet har udviklet idéen om KommuneKampen, hænger det sammen med, at alle undersøgelser viser, at vi har brug for at røre os mere her i regionen.

Katja Kafling og redaktionen tror på, at KommuneKampen kan rykke ved noget:

- Det handler om, at vi vil gøre en forskel med programmet. I mit og holdets arbejde med sundhedsprogrammet konfronteres vi hele tiden med det faktum, at vores region er blandt landets absolut usundeste. Og vi har det sådan her: Det skal være løgn, skal det. Vi kender vores region, vi møder mennesker fra den hver eneste dag og laver tv med dem. Vi skal ikke være Region Rund! Vi er mere end det, siger værten med et stort smil.

 

Kender selv alt til chokolade og dovenskab
- Jeg håber, at rigtigt mange vil være med, for jeg ved, at vi kan gøre en forskel. I år er det ikke bare 4 deltagere i programmet, der får chancen for at gøre noget godt for sig selv, i år kan alle deltage! Og jo, jeg er selvfølgelig med til det hele. Jeg tabte tre kilo i sidste sæson, men kampen er langt fra slut. Jeg elsker chokolade og kan sagtens være doven, når jeg ikke gider træne.

- Men nu gør vi det sammen. KOM SÅ REGION SJÆLLAND!!, siger Katja Kafling og ligner en, der mener det.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App