Kastede sten og flasker efter brandfolk

Ond stemning i Nordbyen i Slagelse søndag aften. Politiet øger nu indsatsen i området

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet beretter om en "ond stemning" i området omkring Kierulffsvej i Nordbyen i Slagelse søndag aften. Unge kastede sten og flasker efter brandfolk.

Det skete da brandfolk fra Slagelse blev kaldt ud til en containerbrand på Kierulffsvej. Derfor måtte de rømme området og vente med at køre ind, til politiet havde fået samlet to grupper af betjente.

- Jeg synes det er brandærgeligt, dem der gør den slags skulle tænke over hvis det var dem selv der havde brug for hjælp, men indtil videre der forsætter vi med at rykke ud. Det siger vagtleder Per Eilertsen, Brandvæsenet i Slagelse. 

De unge var væk da politifolkene nåede frem, men politiet har en rimelig god ide om hvem der står bag.

- Vi regnermed det er en gruppe vi kender i forvejen, hvem der præcist har gjort hvad, det ved vi ikke endnu, men vi vil ikke acceptere den slags, og vi vil nu øge patruljeringen. Det fortæller Listbeth Jessen, der er leder af lokalpolitiet i Slagelse.

Det er ikke første gang der er uro i Nordbyen i Slagelse, for to år siden var der ligeledes stenkast mod brandvæsenet, siden dengang er der blev gjort et stort socialt arbejde.

- Nu må forældrene komme på banen, det er et svært område, men som kommune kan vi ikke gøre så meget mere. Det siger formanden for Børn og Unge udvalget i Slagelse Niels Christian Nielsen fra Socialdemokraterne.