Kan Næstved holde Kalundborg væk?

17 dage resterer af efterårets kommunekamp. Om lidt skal den sundeste kommune kåres. Næstved har ført hele vejen, men Kalundborg ånder dem i nakken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det tegner til drama til det sidste i efterårets kommunkamp. Under tre uger er der tilbage af kaloriekampen, og Kalundborg Knights fortsætter med at æde sig ind på førerholdet Næstved Nighthawks. Kan Næstved holde kadence til det sidste, eller bliver holdet snigløbet af kalundborgenserne?

Næstved Nighthawks har ført Kommunekampen fra begyndelsen d. 5. august, men Kalundborg Knights har på intet tidspunkt opgivet jagten på førstepladsen. Kalundborg vandt titlen som Regionens Sundeste Kommune i foråret - og dén titel giver de øjensynligt ikke fra sig igen. Afstanden mellem de to hold har været på mere end én million forbrændte kalorier, men inden for de sidste par uger er Næstveds forspring mere end halveret. Knap 480.000 forbrændte kalorier adskiller p.t. de to hold. 

Stilstand i placeringer

Kampen om bronzen står mellem Slagelse Superstars og Holbæk Heros. Slagelse har dog længe ligget et mulehår foran nabokommunen.

Længere nede af tabellen er stillingen indtil videre uforandret. Både Sorø Saints og Vordingborg Vikings ser ud til at have skabt sig luft til deres nærmeste konkurrenter - henholdsvis Guldborgsund Giants og Lolland Lions. 

Kommunekampen bliver afgjort d. 23. november kl. 12, hvor den store kommunekampspokal endegyldigt overrækkes til vinderholdet.

Du kan stadig nå at hjælpe dit hold op ad kalorierangstigen. Læs, hvordan du kommer med her.

Se, den aktuelle stilling i Kommunekampen her.