Kamphunde amok

To kamphunde gik amok og trængte her til formiddag ind i en hundegård i en have på Peter Freuchensvej i Nykøbing Falster, hvor de angreb en anden hund - en stor Broholmer

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet ankom til stedet med trukne våben. De to Amstaff-hunde var dog faldet til ro.

Broholmeren havde bidmærker og blod på hals og bryst. Og den ene kamphund havde også spor efter kamp.

Falck hentede de tre hunde, der alle kom alle under behandling på dyrehospital. Den ene af kamphundene blev aflivet her til eftermiddag.

De to kamphunde havde hverken halsbånd eller chipmærke. Men flere vidner har oplyst til politiet, at hundene tidligere er set strejfe omkring. Og det lykkedes politiet i løbet af dagen at finde frem til ejermanden.

Og ifølge Folketidende.dk skal også den anden kamphund aflives. Det har politiet oplyst til net-avisen, der også fortæller, at Broholmeren slap fra overfaldet uden alvorlige kvæstelser.

Læs mere om kamphunde:

 • Kamphunde amok
  To kamphunde trængte her til formiddag ind i en have på Peter Freuchensvej i Nykøbing Falster, hvor de angreb en anden hund - en stor Broholmer
  Nyhedsindslag fra 2008-05-20 19:30:00
 • Nul kamphunde
  De udskældte kamphunde er blevet forbudt i endnu et boligkvarter her i landsdelen. Denne gang er det beboerne i Ladegårdsparken i Holbæk, der indfører forbud.
  Nyhedsindslag fra 2008-05-19 19:30:00
 • Nej til kamphunde
  De udskældte kamphunde er blevet forbudt i endnu et boligkvarter her i landsdelen. Denne gang er det beboerne i Ladegårdsparken i Holbæk, der indfører forbud.
  Netnyhed fra 2008-05-19 16:16:00
 • Kamphunde på pension
  De er bidske og svære at styre. Kamphunde har et dårligt rygte. Og nu siger også mange hundepensioner nej tak til at passe de aggressive hunde.
  Nyhedsindslag fra 2008-04-28 19:30:00

 • Kamp mod kamphunde
  Dansk Kennelklub melder om stadig flere problemer i boligområder, hvor folk har de såkaldte kamphunde.
  Nyhedsindslag fra 2008-01-27 19:30:00
 •